ClickerAcademie

De meest paardvriendelijke opleiding van de lage landen

ClickerCoach

ClickerCoach

370,00

Toegang tot het cursuspakket ClickerCoach, waarin je leert over het ondernemerschap en het lesgeven.
We gaan er wel vanuit dat je ervaring hebt met clickertraining, wil je dat graag bespreken, of heb je andere vragen, stuur een mail naar annemiek@clickeracademie.be.
Student van de lichtingen 2022 en 2023 krijgen een kortingsbon van 100,- – mail ons even op hallo@clickeracademie.be.

  • Monique Dorst neemt je mee in het ontwikkelen van je product aanbod en de vaardigheden die je als ondernemer nodig hebt.
  • Annemiek Macleane leert je hoe je een goede les geeft, ervoor zorgt dat jouw kennis op de beste manier overgedragen kan worden en reflecteert op jezelf en je lesklant. De kracht van interactie zal daarin een grote rol spelen.

ClickerCoach bestaat uit een gezamenlijke opstart dag, 3 online themabijeenkomsten van 1,5 uur, toegang tot twee online trainingen ‘Werf je ideale klant’ en ‘Marketing’ en een individuele sessie van Annemiek, waarin je aan de slag gaat met Video Interactie Begeleiding (VIB).
Tussendoor ben je aan het werk in het werkboek en met het geven van lessen, zodat je meteen aan de slag kunt met alle kennis en vaardigheden die je opgaat doen tijdens ClickerCoach.

Lees meer onderaan deze pagina.

 

Zodra je deze cursus hebt “aangekocht” wordt de cursuspagina interactief. Je kan de filmpjes zien vanaf 6 juli. Toegang tot de cursus vervalt nooit, jamais, never, ook niet bij updates. 
Je vindt al je cursussen steeds terug via je account-pagina.

 

Artikelnummer: CC1 Categorie:

Beschrijving

Concrete data 2024

  • Startdag: zaterdag 6 juli 2024
  • Toegang tot de 2 online cursussen (vanaf 6 juli)
  • Online themabijeenkomst: reflectie en bijsturen – maandag 22 juli
  • Online themabijeenkomst: klanten werven – maandag 2 september
  • Online themabijeenkomst: troubleshooting ma 14 okt
  • Afstudeerfeestje + diploma-uitreiking (evt online) zaterdag 30 nov

Tussentijds ben je aan de slag met het lesgeven, filmen van je lessen, opbouwen van je bedrijf en studeren met het digitaal lesmateriaal. Ook plan je de individuele VIB sessie in deze periode.

 

Hoe ziet het ClickerCoach traject eruit?

We beginnen op 6 juli met een startdag in Zeewolde. Hier brengen we samen in kaart wat jij al kunt, wat je wilt leren, en hoe je daar de komende maanden aan gaat werken. Je gaat deze dag zelf al aan de slag met lesgeven aan elkaar, en neemt de eerste stappen in het opzetten (of verder uitbouwen) van je bedrijf.

Na deze dag gaat het écht beginnen! Je gaat lesgeven, reflecteren, je aanbod in de markt zetten, en klanten werven. Kortom, je neemt je eerste stappen als instructeur. Ben je al ervaren ondernemer? Dan ligt de focus voor jou meer op het inhoudelijke lesgeven. Moet je alles nog opbouwen? Dan ga je daarmee aan de slag – zonder natuurlijk de focus te verliezen op de basis: gewoon héél goed leren lesgeven.

Gedurende een halfjaar werk je aan jezelf als lesgever en ondernemer. Natuurlijk word je hierbij begeleid! Er is een WhatsApp groep waar je je vragen en inzichten kunt delen, er zijn drie online bijeenkomsten met elk hun eigen thema. Je hebt een individuele sessie met Annemiek, waarin je middels VIB (video interactie begeleiding) jezelf gaat verbeteren als instructeur, en van Monique ontvang je twee waardevolle trainingen die je helpen om je onderneming vanaf het begin op een duurzame manier op te bouwen. Vragen en uitwerkingen hiervan kun je uiteraard delen in de WhatsApp groep.

ClickerCoach is praktisch en individueel gericht. Het draait om JOU, om wat JIJ wilt leren. Wil je beter leren lesgeven? Zelfvertrouwen opbouwen? Een mooi aanbod met een passende prijs uitwerken? Je bepaalt je eigen focus, en haalt eruit wat voor jou belangrijk is. De werkvormen en oefeningen die je in dit halfjaar leert, kun je later blijven inzetten om zelfstandig te reflecteren, groeien en ontwikkelen. Je ontwikkeling stopt dus niet na de afsluiting van het traject, maar werkt jaren (en waarschijnlijk de rest van je leven) door.

We sluiten het halfjaar af met een feestelijke dag, waarin alle deelnemers hun ontwikkeling presenteren. De precieze vormgeving hiervan hangt af van het aantal deelnemers en hun ‘standplaats’. Mogelijk is dit live in Zeewolde, mogelijk online of elders in het land. Dit bepalen we in overleg met elkaar.

 

Is het iets voor jou?

ClickerCoach is toegankelijk voor iedereen die zich wil gaan presenteren als instructeur in clickertraining. We verwachten dus dat je achter deze manier van werken staat, er voldoende ervaring mee hebt, en het leerkwadrant echt goed begrijpt. Natuurlijk is er tijdens het traject ruimte om je verder te verdiepen, maar de basis moet bekend zijn. Twijfel je hierover? Neem even contact op met Monique Dorst of Annemiek Macleane, dan kijken we even met je mee.

De investering voor dit hele traject (startdag, online bijeenkomsten, trainingen, individuele VIB sessie, tussentijdse support via WhatsApp) bedraagt 370 euro.
Ben je al student van de ClickerAcademie? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een mooie korting. Stuur daarvoor even een privé-berichtje naar Monique Dorst of Annemiek Macleane of de ClickerAcademie.

Inge