Het basisteam

Deze dames zijn je cheerleaders… (in alfabetische volgorde).
Klik op de foto om naar de eigen website te gaan.

null

Saskia De Clercq

Dangerous Dynamo

Dartel veulen, eeuwige perfectionist, obstakelfanaat, paardenbodybuilder.

null

Françoise Decoster

Problem Wrangler

Trainingstheoreticus, lichaamsbewustzijn-coach, paardengenieter, trakterende ruiter, gepassioneerde maar praktisch gerichte mens- en paardenbegeleider met open mind en eigen twist.

null

Monique Dorst

Snap, Crackle, Pop

Coach, kennisdeler, schrijfster over paardenwelzijn. Allesleukvinder met extra interesse in ondernemen en de psychologie van mens en paard. Kegeldief.

null

Carolien Hendriksen

Abusement Park Superintendent

Obstakelfan, chaostemmer, trainingsplannenfan, keuzevrijheidpionier, learnaholic.

null

Janneke Koekhoven

Nomadic Ninja

Lesgever, ‘Fed Up Fred’, podcasthost, Force Free extremist, piemelpolitie en pool noodle queen. Gaat hard op: cowboys boos maken, targetsticks maken, en lullen als Brugman.

null

Annemiek Macleane

Mighty Morphin Flower Arranger

Begeleider van leren en persoonlijke ontwikkeling, chaotische structopaat, balanszoeker, gangenpaarden, ontdekkingsreiziger en yoga.

null

Ananja Jorritsma

Smooth Operator

Gedragstherapeut, dierwetenschapper, shettenfan, vlotte voetjesvrager met obstakelobsessie.

null

Inge Teblick

Fire Breathing Rubber Ducky

Vormgever, lesgever, denker, schrijver over gedrag, motivatie, cognitie, research, en… fun. Stokpaardje: game design voor paarden. En pure chocolade, dat ook.

Het hele spectrum

Het basisteam van de opleiding bestaat uit een aantal ervaren clicktertrainers en instructrices. Er is bewust gekozen voor een team met breed uiteenlopende expertises. De visie op trainen is hierdoor ook divers. De één rijdt graag, de ander werkt principieel vooral vanaf de grond. De één werkt met hoofdstel, de ander is volledig forcefree. Deze diversiteit maakt de opleiding geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in het werken met positieve bekrachtiging. We respecteren elkaars visie en delen met elkaar de wens voor een mooiere wereld voor paarden. Voel jij die wens ook? Voel je dan welkom binnen de opleiding!

Gastinstructeurs

Reeds bevestigde gastseminaries in het eerste of tweede jaar. Onder voorbehoud van wijzigingen en uitbreidingen. Wordt vervolgd!
Klik op de foto voor meer info.

null

Eddie Fernandez

Research & Data Project Coordinator

PhD psychologie. MSc Behavior Analysis. Senior Lecturer of Animal Behaviour, Welfare, & Ethics aan de University of Adelaide (Australië)

null

Karin Leibbrandt

Biomechanica

Dierenarts, docent, revalidatietrainer.

null

Marc Pierard

Ethologie

MSc Zoöloogie, etholoog, PhD in Applied Biological Sciences. Prof aan Hartpury University in de UK.

null

Roos Bijleveld

Systemische coaching

Trainer, instructeur, schrijver, kunstenaar. Geboeid door de mens áchter de trainer, in, gevoel, verstand, bewuste en onbewuste patronen, verlangens, blokkades, dynamieken die een mens maken tot wie hij is.