clickerskilled progress
clickerminded progress
clickercoach progress

Avantiiiii!

De clickerbadges zijn een manier om je vooruitgang te meten. Er zijn 10 clickerskilled, 10 clickerminded en 10 clickercoach-badges, waarbij er voor clickercoaches 4 specialisaties bestaan: grondwerk, rijden, gedragstherapie en revalidatie.

De clickerbadges zijn er niet om je op te leggen welke oefeningen je moet doen, of in welke volgorde – behalve dan helemaal in het begin, en hier en daar tussendoor, waar we toch wel een aantal basisoefeningen willen zien. Maar voor de rest is het helemaal aan jou. Jij beslist wat je laat zien, wij kijken alleen maar naar de kwaliteit van je uitvoering en of je paard fun heeft.

Je kan alle clickerbadges halen in de opleiding. De beoordelingskost zit helemaal inbegrepen in de opleidingsfee ALS je het volledige pakket aankoopt (m.u.v. de badges die je behaalt om toelaatbaar te zijn tot de opleiding; dit zijn CM1, CS2 en CS3).

Je kan bijna alle ClickerSkilled en ClickerMinded badges ook halen zonder opleiding, dus gewoon op je eentje. In dat geval leg je je proef af via een online filmpje.

Elke badge-assessment kost 40,- (behalve cs1, die is gratis). Vanaf ClickerSkilled 4 kosten de praktijkbadges 650,- (de filmpjes worden langer en duren langer om te beoordelen). DJe filmpje wordt bekeken door minstens 2 instructeurs. Ze geven je ook  waardevolle feedback.

Er is geen korting op de opleidingsfee als je al badges hebt gehaald buiten de opleiding.

Vanaf dat je een clickerbadge haalt krijg je op de Crème de la Crème-pagina een badge naast je naam.

Ga snel kijken naar een overzicht van de