clickerskilled progress
clickerminded progress
clickercoach progress

Avantiiiii!

De clickerbadges zijn een manier om je vooruitgang te meten. Er zijn 10 clickerskilled, 10 clickerminded en 10 clickercoach-badges, waarbij er voor clickercoaches 4 specialisaties bestaan: grondwerk, rijden, gedragstherapie en revalidatie.

De clickerbadges zijn er niet om je op te leggen welke oefeningen je moet doen, of in welke volgorde – behalve dan helemaal in het begin, en hier en daar tussendoor, waar we toch wel een aantal basisoefeningen willen zien. Maar voor de rest is het helemaal aan jou. Jij beslist wat je laat zien, wij kijken alleen maar naar de kwaliteit van je uitvoering en of je paard fun heeft.

Je kan alle clickerbadges halen in de opleiding. De beoordelingskost zit helemaal inbegrepen in de opleidingsfee.

Je kan de meeste clickerbadges (behalve de 2 clickercoach-badges) ook halen zonder opleiding, dus gewoon op je eentje. In dat geval leg je je proef af via een online filmpje.
Clickerskilled 10 kan je alleen live halen, dus niet via een filmpje.

Elke badge-assessment kost 40,- (behalve cs1, die is gratis). Dwz. incl 21% btw, en je filmpje wordt bekeken door minstens 2 instructeurs. Ze geven je ook (heeeel kort) commentaar.
Op dit moment kun je ClickerMinded 1 en ClickerSkilled 2 & 3 afleggen. Deze drie vormen samen het intake-traject voor de opleiding: als je deze hebt behaald, ben je toelaatbaar tot het eerste jaar. De verdere badges worden gedurende het eerste opleidingsjaar geleidelijk open gezet.

Er is geen korting op de opleidingsfee als je al badges hebt gehaald buiten de opleiding.

Vanaf dat je een badge niveau 5 haalt krijg je op neighbook.com (het ‘werkboek’ van de ClickerAcademie) een badge naast je naam.
Mensen die een level 10-badge halen krijgen daar bovenop extra kaviaar: ze worden opgenomen in de Crème de la Crème-lijst.

Ga snel kijken naar een overzicht van de