ClickerAcademie

De meest paardvriendelijke opleiding van de lage landen

BM8 – Biomechanisch correct trainen

BM8 – Biomechanisch correct trainen

200,00

Theoriemodule 8 van de Basismodules: Biomechanisch correct trainen I
Als je paard zich lichamelijk niet goed voelt heeft je paard geen fun. In deze cursus geven we je een inleiding tot leren zien hoe je paard gebouwd is, hoe hij beweegt, of hij misschien pijn heeft, en wat biomechanisch correct trainen is. En we zouden de ClickerAcademie niet zijn als we ook niet zouden onderzoeken of paarden het wel fun vinden, zo hard werken.

  • Extra live webinar: 1 x per jaar is er een live opvolgwebinar rond het herkennen van de lichamelijke uitdagingen en/of pijn bij jouw paard. Stuur je foto’s en/of filmpjes van je eigen paard op tijd in op hallo@clickeracademie.be. Dit opvolgwebinar gaat elk jaar door in december. Als je de online cursus volgt zit dit live opvolgwebinar inbegrepen. Als je de online cursus niet hebt gevolgd moet je hem apart aankopen.
    Let wel: het online webinar is geen herhaling van de online cursus, maar een praktische toepassing ervan.

Overzicht van de onderwerpen vind je hier.
Lesgevers: Inge Teblick, Ananja Jorritsma, Jolien Dalenberg, Saskia De Clercq

Inhoud: 11 uur
Inbegrepen: 1x bijhorende ClickerMinded-9 toets + 1 herkansing.
Vragen over de inhoud kan je altijd stellen in de maandelijkse gratis openbare Zoom Q&A.

Er is een 3H-module die gedeeltelijk overlapt met deze module. Had je de 3H al? Mail dan voor je korting op deze module.

Zodra je deze cursus hebt aangekocht wordt de cursuspagina interactief en kan je de filmpjes zien. Toegang tot de cursus vervalt nooit.
Je vindt al je cursussen steeds terug via je account-pagina.

PS. Er staat een ‘Biomechanisch correct trainen II’ op de planning voor 2024, die dieper in gaat op de anatomie van het bewegende paard.

 

 

Artikelnummer: BM8 Categorie: