ClickerAcademie

De meest paardvriendelijke opleiding van de lage landen

Hoe word je een pro watje?

Welkom bij de enige, echte, onvergelijkbaar paardvriendelijke opleiding: de ClickerAcademie.

De opleiding

Watje met wortels. Softie met snoepjes. Certified treat dispenser. Draag jij deze labels als ware geuzennamen? Word je blij van leertheorie, de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken, jezelf eindeloos verder ontwikkelen en zoeken naar een steeds zachtere, meer ethische, vriendelijkere manier van werken? En zou je dat liefst met een groep gelijkgestemden doen, in plaats van op je eigen eilandje? Welkom bij de club!

De instapmodules

De instapmodules

Je bent gefascineerd door clickertraining, maar je geraakt niet goed vertrokken? Dan is dit jouw paardvriendelijke opstapblok.
Je begint met een inleiding tot de leertheorie.
Vanaf september 2023 starten we met een online praktijkcursus voor beginners, zodat je in je eigen tempo je eerste stappen kan zetten.
Wil je graag meer begeleiding bij jou thuis, en toch ook leren van naar anderen te kijken? Geef je dan op voor een zwerfgroep.

De theoriemodules

De theoriemodules

Clickerbasics onder de knie, en nu klaar voor het echte werk?
Met onze online theoriemodules shapen we jou en je paard naar een groter begrip van paardvriendelijk trainen. In deze modules vind je niet gewoon theorie, maar ook steeds uitleg over hoe deze theorie de opbouw van je praktijk beïnvloedt.

De praktijkmodules

De praktijkmodules

Als je echt het clickervirus te pakken hebt blijven we je bijstaan met raad en daad.

Onze Belonend Rijden-lijn is al van start gegaan.
In september 2023 starten we onze online Grondwerkmodules op, waarbij we de opbouw volgen van de ClickerSkilled-badges.
Vanaf januari 2024 gaan we daarmee voorbij de basics.
Wil je graag meer begeleiding bij jou thuis, en toch ook leren van naar anderen te kijken? Geef je dan op voor een zwerfgroep.

Het clickerbadges-traject

Ontdek het complete clickertraject, doorheen de verschillende cursussen, in 3 variaties: clickerskilled (praktijk), clickerminded (theorie) en clickercoach (les geven). In 3 keer 10 stappen van beginner naar supercoach! Alle clickerbadges ziiiten inbegrepen in de cursussen, maar als je dat echt wil kan je de meeste badges ook op je eentje behalen.

Wat onze eindgebruikers zeggen

img

Nou, ik kan het alleen maar aanbevelen. Veel wortels, korrel en zo. Maar vooral: veel spelen. Het voelt helemaal niet alsof ik moeilijke dingen moet doen, maar na een tijdje zei m'n vriend Hrmmmhgh toch: wat word je slim zeg! Dat was toen ik de hooibalen bij elkaar had gesleept en opgestapeld om aan de voordroog te raken. Hij wist helemaal niet hoe dat moest. Eigen schuld, vind ik dan. Moet hij z'n mens maar overtuigen om zich aan de ClickerAcademie in te schrijven.

Adje - merrie, 16, Duffel (B).