ClickerAcademie

De meest paardvriendelijke opleiding van de lage landen

CI Jaarverzekering

CI Jaarverzekering

40,00

Jaarverzekering Lichamelijke Ongevallen en Burgerlijke Aansprakelijkheid.

Beschrijving

De ClickerAcademie is een sportclub (jawel!) van Paardensport Vlaanderen. We bieden dus ook een verzekering aan aan onze “leden” – in ons geval: onze studenten. Alleen als je een volledig leerlijnpakket aankoopt, zit die verzekering tijdens het jaar van je aankoop inbegrepen (begint op 1 januari, eindigt op 31 december). Alle verzekeringen voorzien dekking in lichamelijke ongevallen (LO) en burgerlijke
aansprakelijkheid (BA), binnen de polisvoorwaarden.
Na dat jaar kan je je verzekering gewoon verlengen, OF als je geen volledig leerlijnpakket hebt aangekocht maar je wil toch graag deze dekking, dan kan dat door de verzekering los aan te kopen.
De verzekering bestaat uit de “C”-verzekering (20 euro, de basisverzekering tijdens clubactiviteiten, dus dingen die de ClickerAcademie organiseert) plus de “I”-verzekering (16 euro, de individuele verzekering die je dekt bij alles wat je doet buiten clubverband, zoals wandelen, rijden, grondwerk, verzorging). Zowel als Belg als als Nederlander ben je verzekerd in zowel België als Nederland (wereldwijd zelfs), maar repatriëring zit niet inbegrepen.
Je betaalt dan ook 14 euro extra als “lidgeld”, om de administratieve verwerkingskost (bij de inschrijving of als tussenpersoon in geval van ongeval) te dekken.
Exacte gedekte inhoud vind je hier (pdf van Paardensport Vlaanderen).
Dit is geen lesgeversverzekering.